Megint egy értelmetlen, durva rongálás Miskolcon

Megosztás

Nekünk, egyszerű lakosoknak elképzelhetetlen, milyen élvezetet találhat bárki abban, hogy tönkreteszi más kemény munkáját és szép környezetét, amit a mi életünk szebbé tételéért készítettek el.

A Miskolci Városgazda tette fel a költői kérdést, hogy vajon mi járhat annak a fejében, aki nekiáll a Széchenyi utcai virágfa növényeit a földre hajigálni.

A hozzászólók közül volt, aki a térfigyelő kamera felvételeit hiányolja, ami alapján bizonyára be lehetne azonosítani a tettest, illetve tetteseket. Mások az értelmetlen károkozás és vandalizmus miatt változatos negatív jelzőkkel illetik az elkövetőket, van, aki úgy fogalmazott, hogy “sajnos ez van, ha apu és anyu testvérek.” Olyan véleményt is olvashatunk, hogy ezért bizonyára Brüsszel és Soros lehet a hibás.

Van, aki megemlíti, hogy rendkívül kemény fickó lehet az ilyen, a virág biztosan nem üt vissza, rajtuk kiélheti, mennyire erős és bátor is. Többen is az agyhely ürességét emelik ki az ilyen embereknél, valamint azt, hogy az ilyen ember fejében már úgysincs semmi, ne is várjunk értelmes gondolatot tőlük.

Legyen bármi is, magyarázhatatlan és védhetetlen az ilyen jellegű vandalizmus.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek